Η εταιρία > Company Profile

...περισσότερα για μας.

Το 2004 ξεκινήσαμε την πορεία μας στον χώρο του promotion αγοράζοντας προϊόντα κυρίως από την εγχώρια αγορά και αναθέτοντας τις υπηρεσίες εκτύπωσης σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Το 2006 μεταφέρομαστε σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, με σαφή πλέον προσανατολισμό στην εισαγωγή και εμπορία διαφημιστικών προϊόντων ενώ παράλληλα ξεκινήσαμε την προσπάθεια επέκτασης μας στην εκτυπώση ρούχων.

Το 2007 επεκτείνονται οι κτιριακές μας εγκαταστάσεις, με περαιτέρω επενδύσεις στον τομέα της εκτύπωσης διαφημιστικών δώρων, ρούχων, εντύπων και άλλων υλικών προβολής. Ενώ παράλληλα εδραιώνουμε σημαντικές συνεργασίες τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.

Στα τέλη του 2010 παρόλο που ξεκινούν δυσοίωνες προοπτικές για την Ελληνική οικονομία αποφασίζουμε η συνέχιση της επενδυτικής μας πολιτικής, επενδύοντας σε αγορά ψηφιακού πιεστηρίου για εκτυπώσεις εξειδικευμένων εντύπων και προϊόντων εκτύπωσης μικρού τιράζ.

Το 2012 μεταφερόμαστε στις νέες μας σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, και πετυχαίνουμε πολύ σημαντικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης τόσο στους τομείς του διαφημιστικού δώρου, όσο και στον τομέα της ένδυσης. Μοναδικός μας στόχος να έχουμε πλέον ενα σημαντικό μερίδιο στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά.

Το 2015 υλοποιούμε το όραμα μας για παραγωγή καινοτόμων και ποιοτικών διαφημιστικών δώρων στην Ελλάδα με προοπτικές εξαγωγής τους και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Δημιουργούμε για τον σκοπό αυτό, το νέο μας brand QuickNote, όπου ήδη απο το 2015 γίνονται αγαπητά και επιλογή πολλών μεγάλων επιχειρήσεων.

Το 2018 ή ACT! Promotions αναλαμβάνει σε πείσμα των καιρών να συνεχίσει να ακολουθεί το όραμα των ιδρυτών της για υγιή Ελληνική επιχειρηματικότητα και σύγχρονου μοντέλου διοίκησης.

Το 2020 γίνεται ριζική ανανέωση και αναβάθμιση όλων εφαρμογών όπως του ERP & CRM της εταιρείας καθώς και του τηλεφωνικού κέντρου όπου πλέον περνά στην ip τεχνολογία. Ριζικές αλλαγές και στην εμπορική διεύθυνση με δύο πλέον εμπορικά τμημάτα. Το τμήμα SMB (small business) στοχέυει στην μικρή & μεσαία αγορά με προϊοντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της. Ενω το τμήμα B2B (business 2 business) αφορά την διαχείρηση μεγάλων λογαριασμών καθώς και συνεργάτες.

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας, με μοναδικό μας κριτήριο την αξιοπιστία και την συνέπεια.

"Το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους. " (Ελεάνορ Ρούζβελτ)

Η Φιλοσοφία μας