Κόστος Μεταφορικών

Η εταιρεία μας έχοντας λάβει υπόψη της, τις ανάγκες της αγοράς, έχει διαμορφώσει κατάλληλα και αποτελεσματικά την διακίνηση των προϊόντων της σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και την αποθήκευση και διαθεσιμότητα τους. Η σωστή οργάνωση έχει σαν αποτέλεσμα να ανεβάζει σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Έχουμε την δυνατότητα να ελέγχουμε την διαθεσιμότητα στις αποθήκες του εξωτερικού διατηρώντας ένα υπερσύγχρονο on-line σύστημα, όπου μας δίνει την πληροφορία άμεσα δίχως να χρειάζεται να χάνεται πολύτιμος χρόνος στις παραγγελίες σας. Οι συσκευασίες εισαγωγής των προϊόντων όπως και η συσκευασία, όπου πραγματοποιείται μετά από την επεξεργασία στην παραγωγή μας, είναι για εμάς ένα πολύτιμο δείγμα σεβασμού στο πρόσωπο των πελατών μας, προσέχοντας την αρτιότητα και την αξιοπρεπή μεταφορά τους στον χώρο σας. Οι χρόνοι εισαγωγής ή εξαγωγής των παραγγελιών σας έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο με χρόνους όπου ξεκινούν απο τις 24 ώρες καλύπτοντας ακόμη και τις πιο έκτακτες ανάγκες σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η μεταφορά της παραγγελίας στον χώρο σας αποτελεί άλλη μια πολύ σημαντική πτυχή της καθημερινότητας μας. Η διακίνηση των εμπορευμάτων σας, πραγματοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα μεσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών για την όλη την Ελλάδα και μεσω της UPS στην Ευρώπη. Ο καθημερινός αυστηρός έλεγχος για την ποιότητα της διακίνησης των εμπορευμάτων, φροντίζει να φτάνουν στον χώρο σας, με τρόπο και συνθήκες που αρμόζει στους πελάτες μας. Συνεργαζόμαστε με την πιο αξιόπιστη εταιρεία courier στην Ελλάδα (Speedex) όπου ολοκληρώνει τις καθημερινές ανάγκες παράδοσης. Εφόσον ο πλεάτης επιθυμεί μπορεί να παραλάβει με δικά του μέσα απο την αποθήκη μας στο Μαρκόπουλο.

Logistics


Μεταφορά στο χώρο σας